14 акцію «Серце до серця» відкрито!

1 квітня Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»  офіційно оголосив 14 акцію «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!» – відкритою! Вона триватиме по всій Україні до 30 квітня і супроводжуватиметься масовим збором коштів.

Акція «Серце до серця» стала традицією для всієї України. З поміж 10 осіб хоча б один брав у ній участь – це свідчить про довіру громадян. Кожного року обирається різна тематика по збору коштів: зір, слух, діабет, неонатальні та реанімаційні відділення.

У цьому році вперше обрали проблематику дитячої  кардіології. Загалом щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду.

Учні нашої школи, педагогічні працівники та жителі села Ладижинські Хутори приєдналися до цієї благодійної акції, зібравши кошти і подарувавши діткам із вадами серця шанс на здорове майбутнє.

25.04.2019 | Aдмін

Контакти

Адреса: Вінницька область Гайсинський район с. Ладижинські Хутори вул. Шевченка, 45

Тел.: 0980793628