Новорічний вечір "Міс Кришталевий черевичок"

27 грудня у школі пройшов новорічний вечір у вигляді конкурсу краси між дівчатками 5-8 класів "Міс Кришталевий черевичок". Проводила святковий конкурс чарівна Попелюшка та заступник з виховної роботи, Кирилюк Світлана Олександрівна. Конкурсантки показали свої таланти, беручи участь у різних конкурсах, серед яких дефіле, представлення себе, демонстрування вбрання, конкурс зачісок та інтелектуальна вікторина. А у паузах між конкурсами здобувачі освіти та їхні батьки мали змогу помилуватися акторськими талантами діток, які продемонстрували уривки сценок відомих українських творів і побачити героїв казок. Присутні мали змогу послухати новорічні пісні та щедрівки, відчути атмосферу новорічного свята разом з Дідом Морозом та Снігурочкою. У кінці свята діти отримали солодкі подарунки, приймали привітання від директора школи, Грибінної Віти Іванівни, а також залишилися на святкову дискотеку.

03.01.2020 | Aдмін