1 вересня - День знань!

1 вересня у ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Ладижинські Хутори Гайсинської міської ради пролунав перший дзвінок. Директор закладу привітала усіх з початком навчального року. Також на святі був присутній староста села Шаповал Микола Іванович. Він привітав школярів з Днем знань, а першокласникам подарував чудові подарунки. В атмосфері піднесеного настрою пройшов і перший урок, присячений 30-й річниці незалежності України. Говорили про почуття патріотизму, національну гідність, любов та повагу до Батьківщини. Дорогі учні та колеги! Вітаємо  вас з початком нового навчального року, з Днем знань! Сьогодні наймолодші учні — першокласники — вперше ступили на поріг нашої школи. Нехай вона стане для них другою домівкою, а клас — згуртованою родиною. Адже школа, по суті, є для кожного, хто в ній навчається і працює, другою сім'єю — тут завжди підтримають і допоможуть. Нехай цей день стане успішним стартом для нового навчального року, символом дивовижних звершень і відкриттів. Нехай шкільне життя буде для всіх цікавим та пізнавальним. Грандіозних успіхів у навчанні, віри в себе, яскравих прагнень і професійних перемог!

Щиро дякуємо міському голові Гуку Анатолію Іллічу за цікаву енциклопедію та ТОВ "ПК "ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ" за чудові подарунки для наших першокласників!

02.09.2021 | Aдмін