Щорічна акція "16 днів проти насильства"

Найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканість та безпека. Життєве неблагополуччя може бути спричинене різними факторами, зокрема перебування людини у ситуації торгівлі людьми або х у зв'язку із вчиненням насильства у сім'ї.

Щорічна акція "16 днів проти насильства" (25 листопада - 10 грудня) ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства 1991 року. Дати акції - це майже кожний день від 25 листопада до 10 грудня означений фактами та аргументами стосовно того, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок,

29 листопада - Міжнародний день захисників прав жінок,

1 грудня - Міжнародний день боротьби зі СНІДом,

2 грудня - Міжнародний день за відміну рабства,

3 грудня = Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями,

5 грудня - Міжнародний день волонтера,

6 грудня - Вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі,

9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією,

10 грудня - Міжнародний день прав людини.

Впродовж тижня з 2 по 6 грудня в школі проводилися лінійки, та виховні години присвячені відзначенню цих днів.

07.12.2019 | Aдмін | Читати далі

Вшанування роковини Голодомору 1932-1933 років

До дня пам'яті жертв голодоморів 1932-1933 років у стінах школи проведені Уроки пам'яті, продемонстровані тематичні відеоролики, та уроки історії для учнів старших класів на тему Голодоморів в Україні, зокрема 1932-1933 років.

Крім того діти прослухали свідчення очевидців та дітей очевидців тих подій, які названі голосами правди. Класні керівники закладу закликали учнів запалити свічки пам'яті в кожній оселі о 16.00   23 листопада на знак пам'яті про страшний геноцид, вчинений проти українського народу, штучний голод, організований керівництвом комуністичної партії Радянського Союзу та Радянської України.

25.11.2019 | Aдмін | Читати далі

День Гідності та Свободи

До Дня Гідності та Свободи у школі були проведені заходи, спрямовані на виховання патріотизму, поваги та відчуття гідності, гордості та вдячності за самопожертву воїнів "Небесної сотні", які поклали життя за те, щоб майбутнє покоління українців жило у вільній, по-справжньому демократичній країні, щоб кожен мав право голосу і міг робити власний вибір на користь держави.

Усі учні збиралися на лінійку пам'яті та перегляд відео, в якому висвітлені події Революції гідності 2013-2014 рр.

23.11.2019 | Aдмін | Читати далі

Осінній вернісаж

18 листопада у стінах нашої школи учні 2-3 класів під керівництвом класних керівників, Рудик Інни Миколаївни та Стригун Олесі Володимирівни, влаштували свято "Осінній вернісаж". Дітки розгадували загадки, розповідали вірші про дари осені, відгадували овочі і фрукти, скуштувавши їх на смак із закритими очима, танцювали танець дощу та проводжали осінь до наступного року.

18.11.2019 | Aдмін | Читати далі

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 11 по 15 листопада тривав Тиждень безпеки дорожнього руху. Учнями школи були переглянуті відео за тематикою БЖД. Проведена цікава вікторина вчителем основ безпеки життєдіяльності, Кирилюк Світланою Олександрівною, на знання правил дорожнього руху. Участь у грі брали дві команди учнів 5-8 класів. Вони мали по черзі вибрати номер завдання та дати на нього правильну відповідь. Діти весело та корисно провели час і закріпили знання безпеки руху на дорозі та пригадали значення дорожніх знаків.

15.11.2019 | Aдмін | Читати далі

Всесвітній день доброти

13 листопада учні школи села Ладижинські Хутори вирішили долучитися до святкування Всесвітнього дня доброти. Президент та заступник президента школи привітали усіх учнів зі святом та подарували кожному емблему-пам'ятку і солодкий подарунок зі словами: "Твори добро щодня!". На коридорах школи були прикріплені вислови про добро, щоб учні школи могли читати їх на перерві та задуматися про велич добра і про те як стати уважнішими одне до одного. Учні обіймали одне одного і дарували ласкаві слова.

15.11.2019 | Aдмін | Читати далі
    Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 «26» 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
    Всього новин: 314

Контакти