Привітання вчителів-пенсіонерів.

4 жовтня, напередодні свята Дня працівників освіти, учні школи привітали і запросили на свято вчителів, які багато років свого життя присвятили праці в СЗШ І-ІІ ст. с. Ладижинські Хутори, а зараз вони вже на заслуженому відпочинку.

08.10.2018 | Aдмін | Читати далі

100 річчя з дня народження Василя Сухомлинського.

28 вересня - 100 років від дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського. З нагоди річниці учні та вчителі переглянули відео та більш детально ознайомилися  з життєвим та творчим шляхом Василя Сухомлинського, з його педагогічною діяльністю. У кожному класі класні керівники з учнями ознайомилися та опрацювали декілька оповідань, провели бесіду  "Все починається з добра" ( за творами Василя Сухомлинського). Проведено конкурс малюнків до творів письменника та з учнями 4 класу було виготовлено лепбук "Василь Сухомлинський"

01.10.2018 | Aдмін | Читати далі

День туризму.

Напевно, кожній людині цікавою є туристична подорож. Кожен бажає відчути себе мандрівником.

27  вересня - Всесвітній день туризму. І наша школа не залишилась осторонь. Учні 5-9 класів взяли участь у шкільних туристичних змаганнях. Вони виконували різні завдання,долали перешкоди та розгадували  загадки, отримали багато чудових емоцій та залишили для себе гарні, веселі спогади.

28.09.2018 | Aдмін | Читати далі

День пам'яті жертв фашизму.

24 вересня у школі була проведена година-реквієм, присвячена Міжнародному дню пам'яті жертв фашизму.

Під час заходу пригадали історичні події Другої світової війни, переглянули відеосюжет "День пам'яті жертв фашизму", зачитали спогади очевидців, вшанували загиблих хвилиною мовчання. Учні 7 класу виготовили стінгазету "Чорний птах гіркої пам'яті".

Відлуння минулої війни знову і знову нагадує нам, як важливо запобігти насильству та зберегти мир заради майбутнього

24.09.2018 | Aдмін | Читати далі

Ми - за безпеку руху!

З 10 по 14 вересня у рамках Всеукраїнської акції "Увага! Діти - на дорозі!" в школі пройшов тиждень безпеки дорожнього руху  "Ми - за безпеку руху!"

Тиждень розпочався тематичною лінійкою та протягом тижня класними керівниками було проведено години спілкування "Безпечна дорога". Також  відбувся конкурс малюнків "Безпека дорожнього руху"

24.09.2018 | Aдмін | Читати далі

21 вересня - Міжнародний день миру.

Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог...

Розпочала захід педагог-організатор школи, яка розповіла дітям про день миру, деякі учні зачитали вірші про мир. Діти переглянули відео-презентацію про мир, тримаючи у руках паперових голубів.

Учні початкових класів виготовили паперових голубів, а учні всієї школи разом з учителями виготовили стінгазету "Я віддаю свій голос за мир".

У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для України і всього світу, усі бажання, усі сподівання і мрії пов’язані з мирним майбутнім. Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!».

22.09.2018 | Aдмін | Читати далі
    Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 «41» 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
    Всього новин: 330