Місячник цивільного захисту

У понеділок, 30 вересня у межах проведення заходів до Місячнику Цивільного захисту, вчителем основ здоров'я, Кирилюк С. О., був проведений відкритий урок-вікторина для учнів 6-го класу на тему: "Знати, щоб передбачати. Передбачати, щоб діяти".

Діти взяли активну участь в обговоренні питань теми, та закріпленні відповідних схем поведінки в тій чи іншій надзвичайній ситуації. Розглянули порядок дій при різних типах пожеж та інших небезпечних ситуаціях, з'ясували причини виникнення надзвичайних ситуацій та їхні наслідки для людей та навколишнього середовища.

02.10.2019 | Aдмін | Читати далі

27 вересня - Всесвітній День туризму та День туризму в Україні

27 вересня 2019 року на території СЗШ І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин та міського парку був проведений зліт юних туристів-краєзнавців Гайсинщини, присвячений Всесвітньому Дню туризму. Учні нашої школи взяли активну участь у змаганнях.

29.09.2019 | Aдмін | Читати далі

Змагання з міні-футболу

25 вересня дівчата 6 і 8 класів нашої школи під керівництвом вчителя фізкультури, Верзун В. В., взяли участь у змаганні з міні-футболу, яке відбулося на стадіоні "Дружба" у місті Гайсин. Дівчата корисно і активно провели час, змагаючись з іншими командами і ще довго ділилися враженнями з однокласниками.

29.09.2019 | Aдмін | Читати далі

Міжнарожний день миру

20 вересня у нашій школі відбулася лінійка до Міжнародного дня миру, який відзначається 21 вересня в Україні і у світі. На лінійці діти дізналися про історію призначення святкування цього дня, про символи миру і звідки вони походять, зрозуміли для чого проводяться заходи, приурочені до Міжнародного дня миру та отримали настанови жити у злагоді між собою, поважати думки інших і вирішувати конфлікти вербально, без бійок у процесі дискусій та культурного діалогу..

20.09.2019 | Aдмін | Читати далі

Завершення олімпійського тижня

19 вересня відбулися змагання з легкоатлетичного кросу учнями школи, що своєрідним чином підсумував різноманітні заходи за програмою Олімпійського тижня у школі. Вони були проведені вчителем фізичної культури Верзуном В. В. в період з 9 по 19 вересня. Позитивні емоції, задоволення та заряд бадьорості отримали усі учасники змагань.

19.09.2019 | Aдмін | Читати далі

Олімпійський урок

17 вересня у школі відбувся олімпійський урок фізкультури, на якому діти грали у футбол, закріплювали правила і навички цікавої та популярної гри. Вчитель фізкультури, Верзун Віталій Васильович, прищеплював учням любов до командної гри та змагань у межах олімпійського тижня.

19.09.2019 | Aдмін | Читати далі
    Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 «32» 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
    Всього новин: 330